Arena Sirki Kozan’da büyük ilgi gördü

Arena Sirki Kozan’da büyük ilgi gördü

Kozan Belediyesi’nin katkıları ile açılan Arena Sirki, gösterileriyle izleyenleri büyüledi.

Kapalı halk pazarı yanında kurulan sirk çadırında gerçekleştirilen gösteriler nefes kesti. Sirkin açıldığı gün vatandaşlar ile birlikte gösterileri izlemeye gelen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, program öncesi halkı selamlayarak kısa bir konuşma yaptı. Sirkin açılmasında emeği olan belediye personellerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Öztürk, belediye olarak imkânlar ölçüsünde buna benzer daha güzel etkinlikler yapacaklarını ve Kozanlıların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından başlayan gösteriler kapsamında sahneye çıkan palyaço, çocuk ve gençlerin büyük ilgisini çekti. Gösterilerin tehlikesiz bölümlerine zaman zaman vatandaşlar da dahil oldu. Daha sonra gösterilerde heyecan doruğa çıktı. Jonglör ve lastik kızların yaptıkları akrobatik hareketler büyük alkış aldı. Gösterilerin bir bölümünde eğitilmiş bir ayı da sahne alarak müzik eşliğinde dans etti. En fazla çocuklardan beğeni alan köpük şovla sirk çadırı renkli görüntülere büründü. Piton yılanıyla dans eden kadın gösterici ile birlikte adrenalini yüksek gösteriler başladı. Sirkin finalini bakıcısının komutlarını harfiyen yerine getiren aslanlar yaptı. Aslanın ağzına kafasını sokan bakıcı izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi. İzleyiciler gösteriyi nefesini tutarak izlerken büyük heyecan yaşadılar.

Üç gün boyunca açık kalan sirkin ilk gösterisini Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, başkan yardımcıları Mustafa Duru, Cengiz Yeşiloğlu ve Yaşar Şenöz, Belediye Meclis Üyeleri, MHP ilçe Başkanı Nihat Atlı ve çok sayıda vatandaş izledi.